Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


•◘•Rémtörténetek (2)•◘•

A temető titka
 

Egy szerény kis faluban minden nyüzsgő településtől elzárva a legelső házban élt egy öreg néni, aki már nagyon régóta ott él és már 20 éve özvegy! Ez  a néni mindent tud és mindent ismer ebben a faluban , de úgy tűnik mégsem mindent ő is azt hitte hogy mindent tud, de csak addig, amíg egy nap furcsa hangokat hallott a temetőből, mert a temetővel szemben lakott  . Kiment az utcára,  de a hangokat már nem hallotta,  gondolta átmegy, megnézi, nehogy valaki ellopja a csokrot amit a férje sírjára vett. A csokor ott volt de a sírkő ki volt borulva a helyéről!! Körülnézett, de senkit nem látott! Visszament a házába . Másnap a boltban beszélgetett pár emberrel, és ők nem hallottak mást csak egy kis csörömpölést! Másnap az este a néni megint hallotta a hangokat, kiment, de sajnos többet már nem jött vissza. Mindenki megsiratta és meg is tartották a temetést! A nő lelke valószínű a pap miatt, aki nem tartotta meg rendesen a temetést állítólag itt maradt a földön! És nem értette, hogy miért nem veszi észre senki . Aztán meglátta a sírkövön a saját nevét és megértette, hogy már csak szellem és most (éjfélkor) megtudta, hogy minden éjjel a temetőben újra élednek a halott emberek és mindegyik rosszként tér vissza. A néni a férjével együtt szintén rosszként tért vissza! Ez a legenda állítólag igaz!!!!!!És, ha haloowinkor 24:00-kor kint állsz a falutok,vagy  városotok temetőjében, látod, ahogy a néni és a férje csalogat bele a kiásott sírba!!!!! (EZT INKÁBB NE CSINÁLJÁTOK MEG)
A FEKETE ANGYAL....

 

Ezt a lányt  Amynek(emo stílusu )  hívták de mindenki csak ,, fekete angyalnak " csúfolta  amiatt  hogy állandóan feketében járt iskolába.A picsa klónhadsereg állandóan kiközösitette őt nem álltak vele szóba . Ez ment a félév feléig amikor is egy újj fiú jött a suliba.. Amy első látásra beleszeretett a fiú akit Joelnek hívtak ő sem gndolta máshogy nem is csodálom mind a 2 emo stílusu.De nem csak Amynek tetszett meg a fiú és az benne az érdekes hogy a picsa klónhadseregben még nem fordult elő olyan hogy vkinek egy emofiú tetstik meg!Hát ez bekövetkezett !!Ugyanis a klónhadsereg vezérének Lenának megtetszett,de látta hogy nem ő az egyetlen akinek bejön..Küzdött érte keményen de Joel mégis inkább Amy felé hajlott mintsem Lena felé.Az egyik szünetben hosszú szünet volt mindenki táncolt ugyanis buli volt a tornateremben ..Amy is odatartott és igen csinos volt ..Fekete fehér pöttyös szoknyában.Megbeszélték Joellel hogy együtt mennek a bálba és az ajtó előtt találkoznak..Nem igy történt!!Amy csak várt várt de nem jött ugy döntöt vele vagy nélküle debemegy..nem kellet volna..ugyanis olyat látott amit eddog még soha a barátja Joel Lenával táncolt de látszolag a fiu nem élvezte az egészet...Fekete angyalkánk odakiáltott  látta milyen szomorú a tekintete és szinte könnyben áll ..ekkor Lena arcán mosoly jelent meg de még milyen kárörvendő mosoly!!!Joelt átpasszolta két bodybilldinges fickónak Amyről ő maga gondoskodott . Mivel Halloween van azt hitték a többiek hülyéskednek nem is foglalkoztak velük. Elmentek a suli alatt levő  színhátba ami be volt zárva de ők leütötték a zárat..mind a 2 emot kiláncolták egy falra .. és a jelenlevőknek elöadtak egy jelenetet ami ugy volt megrendezve ohgy erdeti legyen tehát valóságos legyen a leszurás ilyesmi..elkezdődött az előadás és jön a csattanós rész : elengedték őket  mind a kettőjüket beültették egy víztárózóba lement hozzájuk Lena  és ezt mondta:

-Ha nem lehet az enyém Joel a Tied se legyen és elvágta a szerencsétlen fiú nyakát ...

-NEEEEEEEEEEEEEEE!!-kiáltja Amy.És fekete könnycseppek potyogtak az arcáról.Ekkor olyan dühös lett  hogy ezt orditotta a képükbe:

-BÜDÖS RIBANCOK!!Hát ti nem vagytok normálisok,nézzétek meg mit csináltatok!!(AMY)

-SAJNÁLOM!!!Ó bórzasztóan de most végig kell ahogy megfullad!!(Lena)

-Remegő hangon de igy szólalt:Ne félj kedvesem  szeretlnek itt vagy a másvilágon de újra eggyütt leszünk!!!Joel szeme mindent kimutatott amire Amy vágyott..egy rövid mosoly és megfulladt..De várjunk csak még Joel hárta hagyott valamit odarakta Amy kezébe!!Mi az mi az?? kérdezik fentről Lenáék undorral..

-A Végzet!!Ekkor megfordullt és egy fekete gömböt tarott a kezében azt mondta amig ez a gömb a Földön van addig mi soha nem hagyunk nyugtot azoknak akik ezt tették velünk és soha nem jutnak át Szent Péter kapuján!!

-lerakta a földre  odaült Joel élettelen teste mellé és  mogyogta . Találkozunk a másvilágon szerelmem!Amy Felvágta az ereit..kinok között de meghalt ő is.

Lenáék elöször nem gondolták komolyan ...de aztán olyan érzésük lett mintha lenne itt valaki rajtuk kivül elmenekültek de a színház ajtaját örökre bezárták!!Bár erről az egészről nem tudott meg semmit mégis  furcsa dolgok történnek..

a folyosón  állandóan vércsepek vannak  a tükörre állandóan az ő nevük van felirva Amy+Joel örökké!!Állítóla vki még látta is a szellemüket ahogy egymás felé rohannak és megcsókolják egymást és aztán eltünnek..


  Hol van a Kezem??

 


 Élt egy házaspár!Az asszony egy üzemben dolgozott. Egyszer nem figyelt és az egyik gép letépte a kezét a könyökétől lefelé! Fröcsögött a vér! Az asszony teljesen depresszíós lett!
Csak úgy tudta elképzelni életét ha minden pénzükből csináltatnak aranykezet! Ez meg is történt!Az asszony csoda szép aranykezet kapott!Teltek az évek az asszony megbetegedett!
Közeledett a halála ezért végrendelkezet.Csak ennyit: " Az aranykézzel együtt temessék el és maradjon is a sírjában " így is lett eltemették.
A férfi tovább élt a házban de már alig volt pénze ruhára és ennivalóra is!
A reménye az asszonnyal eltemett aranykéz volt! Eldöntötte este kimegy a temetőbe és kiássa!
Sötét volt nagyon! Megtalálta a sírt és elkezte ásni!Sietett!Mikor kiásta kivette az asszony csontjai közül, és ott hagyta a temetőt!
Mikor hazaért nagyon elkezdett félni......!Az ágy az ablak melett volt!Az ablak résnyire kivolt nyitva és behalatszódtak a kihalt utca zajai! egyszercsak csoszogást hallott!Átölelte az aranykezet!Meglepődött mert a csoszogás abba maradt..............AZ Ő HÁZA ELŐTT!
Kert ajtó nyitódik amit a férfi sietségébe elfelejtett bezárni!Így a lassú vonatott csoszogás a kertben folytatódott!Átment az ablak alatt és megált a bejárati ajtó előtt.Csend....!Kaparászás a zárban............kattanás...az ajtó kinyitódott!A férfi nagyon félt!A csoszogás a nappaliba folytatódott!A férfi már alig vett levegőt is!Csendben hallgatózott.......halk suttogást halott elég tisztán!
" Hol van a kezem?Hol van a kezem? " Láb dobogás a lépcsőn "Hol van a kezem?Hol van a kezem?" Állj!Valaki megállt a férfi szoba ajtaja előtt!nyikorgás..............recseg a padló................a férfi érzi a lehelletét.........." Hol van a kezem? Hol van a kezem?NÁLAD VAN!!!!!!!!!!"

Az élő-halott

Egyszer,  nem olyan régen történt, hogy meghalt egy William Jonas nevű ember  egy kisvárosban. Még a temetése előtt (a szokásos  módon) a holttestét egy halottas házban tárolták.Egyszer aztán a hullaház gondnokánál jelentkezett egy jóvágású férfi.

-Megszeretném nézni az egyik halottat, tudja, án nem tudok jönni a temetésére.-monda a férfi a gondnoknak.

-Jöjjön beengedem.-válaszolt a gondnok, majd a halottas ház felé tartva kérdezgette a férfit:-Magát hogy hívják?

-William Jonas.

-És szabad érdeklődnöm, maga hol lakik?

Erre a kérdésre már nem válaszolt a férfi. Odaértek a halottas házhoz. A gondnok beengedte a férfit. A férfi be is ment. Később a gondnok már ment volna  bezárni a hullaház ajtaját, amikor eszébe jutott, hogy a férfit ugyanúgy hívják mint az egyik halottat. Nem igazán törődött vele, egészen addig, amíg  oda nem ért a halottas házhoz. Belépett, hogy lássa minden a helyén van-e a hullaházban. Közelebb ment az egyik hűtőtálcához (mármint olyan hűtőtálcához amin a halottakat tartják) és meglátta rajta azt a férfit, akivel az előbb beszélt. Halottan.  Hát nem volt véletlen a két egyforma név...

(am a hűtőtálca arra való hogy ne induljon bomlásnak a hulla...ezért kell hűteni pfúúúj xDXS)

 Kollégium.

Régen történt abban a koleszba ahol én is laktam. Egy lány akit elhagyott a barátja kiugrott a második emeletről és meghallt. A kollégiumba azóta minden éjjel furcsa zajokat, lépéseket lehet hallani. A lány halálának évforduloján abban a szobában ahol lakott az ablak amelyiken kiugrott magátol kinyilt, a földön pedig hatalmas puffanás hallatszott. Kinéztek az ablakon, de nem láttak semmit. Ahogy megfordultak a halott lány ott állt. Szőrnyen nézett ki, kint volt az agya, csupa vér volt a ruhája. A lányok mozdulni sem tudtak a félelemtől. A lény azt mondta nekik, hogy UGORJATOK!!! A két lány teljesen hipnotikus állapotba kivetette magát az emeletről. Meg is halltak. Abban a koleszban 1899-1942 közt kb ötvenen lettek öngyilkosak. Mind kiugrott az ablakon.

NOS TE BEKÖLTÖZÖL?

Igaz történet vigyázz!!!

"Halloween este volt soha nem hittem benne hogy valamikor is történhet valami velem mivel nem hittem a szellemekben. Az unokatesóm félt tőlük nagyon mondtam neki hogy nincs értelme félni. aznap este volt halloween bulit tartottunk, Tök jó volt vártuk hogy éjfél legyen. Az egyik barátnőmmel msn-eztünk aki alig várta hogy elmondhassa nekem amit hallott. Hogy állítólag a házunkba Swen Williams szelleme kísért persze én egyből kiröhögtem mert eddig semilyen paranormális eset nem történt velem.De aztán átjött hozzánk és mutatott egy könyvet miszerint a szellem nem kísért csak halálának 15. évfordulóján. Ami aznap este volt. Én még mindig nem hittem el nevetséges.Aztán éjfélkor elkezdett hideg lenni pedig egyik ablak se volt nyitva recsegéseket lehetett hallani. Kezdtem beparázni...kicsit....eléggé...nagyon...Nagyon féltünk ... aztán elmúlt 3 óra körül kimentem mosdóba és tiszta komás fejjel mert félig még aludtam ...sikításokat hallodtam....nagyon megijedtem felnéztem és egy lebegő szellem állt előttem......" Ezt a rémtörténetet egy kislány naplójában olvastuk azért írt le mindent mert be akarta bizonyítani hogy szellemek nincsenek...dehát mégis...
Vigyázz!!

A 14 éves Elizabeth

2007. Márc. 25, vasárnap 18:53

Kategória: PÉNTEK 13...ÉJFÉL

A 14 éves Elizabeth éppen a szobájába indul...az esti horror film után!
Bár benne volt egy kisebb félelem mint ált. mindenkiben az ilyen horrofilmek után,de megértette magával,hogy ez csak egy film és ilyen nem létezik!
Péntek 13......éjfél......
A 14 éves Elizabeth éppen a szobájába indul...az esti horror film után!
Bár benne volt egy kisebb félelem mint ált. mindenkiben az ilyen horrofilmek után,de megértette magával,hogy ez csak egy film és ilyen nem létezik!
Tehát éppen kinyitotta az ajtót,belépett a küszöbön,és mintha egy árnyék,hirtelen elsuhant volna az ablaka előtt,mivel az ablak nyitva volt és huzat volt jobbnak vélte ha becsukja:Amint becsukta az anyja merev sikitásátt hallotta! Először azt hitte csak a képzelete játszik vele,de amikor meglátta az ablakán a vércseppeket felsikitott az álmából!
Szörnyű rémálom volt....alig tudott vissza aludni,de amikor már majdnem sikerült,hallotta apja vérbefagyasztó ordibálását s,az apja levágott feje berepült az ablakon(ami csukott volt)!!ekkor ismét felébredt az álmából,és elkezdett sírni!!elmondott egy imát és megpróbálta magát nyugtatni,hogy biztosan csak az aznap esti horror film hatása,s ezzel ismét álomba szernderült! Ekkor megint szörnyű sikitás  ami most a húga száját hagyta el s látta ahogy megöli egy véresszájú élő-halott kb. 50 éves férfi,és a szemei tűzben forogtak mintha csak azt akarná mondani a következő te leszel Elizabeth!!
A lány ismét sikítva ébredt fel! Megint sírt-sírt és megesküdött, hogy soha többé nem fog horror filmet nézni!
Aztán hallott valami éles zajt, és megint látta azt az árnyékot elsuhanni az ablakánál  ,de ott meg is állt az ablak előtt!
Sikítva szaladt ki a szobájából, szólni a többieknek ......
Apja ott feküdt a nappaliban, fej nélkül elvérezve, az anyja a küszöbön a gyomrában egy hatalmas kés, ütés és karmolás nyomok! s félrenézve ekkor megpillantotta a húgát is aki szétmarcangolva apró darabokban feküdt a padlón!
A lány azt  hitte ismét csak álmodja,de akkor feltekintett a plafonra és vérrel a következő feliratot olvasta:           TE VAGY A KÖVETKEZŐ!!
Miután már akármennyire csipkedte magát és pofozgatta, hogy ébredjen már fel, egy hörgő hangot hallott maga mögött!   Nem mert megfordulni tudta mit fog látni............azóta mindenki aki odaköltözik minden péntek 13.-án visszatér ez a szellem és.......
  Twisted Evil  ENNNNYI !!!

Elektra

1700-as évek elején járt az idő Elektra ekkor volt 13 éves. Szép volt aranyos, kedves,figyelmes őt mindenki szerette.
De csak addig  míg 1765-ben ki  nem kellet végezni. Ugyanis Elektrát megszállta az ördög!

1764-ben Elektra hazafelé tartott az iskolából mikor meglátott maga előtt egy furcsa árnyékot. Nem ijedt meg de furcsálta mert abban az utcában nem volt senki vele. Ment tovább de aztán megint meglátta azt az árnyékot, ekkor már megijedt és megfordult,de megint nem látott semmit. Nyugtatgatta magát hogy ezt csak képzeli és biztos csak kimerült . Ekkor már elérte az utca sarkán levő katolikus templomot! Ekkor eszébe jutott hogy a szülei a templomba mentek ,el is indult a templom kapuja felé remélve hogy szülei körében biztonságban érzi magát. Gondolta nem maradnak sokáig  és valószínű hogy csak a pap és a szülei vannak ott. Tehát ment a kapu felé. Borzalmas sikolyokra lett figyelmes és hogy a pap ezt kiabálja: - Távozz eme Szent helyről menj vissza oda ahonnan jöttél! De mire Elektra benyitott  már nem látott senkit! Korom sötét volt a templomban. Ebben a minutumban hirtelen az összes gyertya égni kezdett. Meglátta a földön az apját és anyját vérbe fagyva. A leány szeméből könnycseppek gördültek és patakokban folytak!Egy éles hangot hallott s a pap a vállára tette a kezét. Ezt mondá neki: Ne félj gyermekem szüleid egy jobb helyre mentek ! Jer velem és nem esik bántódásod! Elektra fejében zakatoltak a gondolatok, nem tudta mi történt nem tudta mi tévő legyen csak azt tudta hogy a pap, akit oly jól ismert nem olyan mint volt. Hófehér ősz haja véres volt szeme vérben úszott szája körül peregtek a vörös cseppek!Íme a papot megszállta az ördög! A kis  Eli (Elektra) megfogta az új anyukája kezét és elment vele!Hazavitte a leányt ,s azóta eltelt fél év! Elektra elérte a 14 éves kort a pap  is nagyon megszerette a kis Elit!  Az nap a pap úgy döntött hogy eljött a búcsúzkodás ideje! Leültette egy székre s ezt mondta a leánynak:eljött az idő kincsem !Nekem végem de az ,,örökségem'' neked át adom! Eli bólintott és könnybe borult arccal lesújtotta fejét, bekötötte a szemét s lekötötte a kezét. Ekkor előjött az apja eredeti énje! Hirtelen borzalmas hideg csapta meg Eli arcát,de nem ijedt meg ám amikor meghallotta a borzalmas hangot amely eddig vigyázott rá kezdett nyughatatlan lenni....az a hang amely a mesét olvasta neki és énekelte az altatódalt....-Ó Jaj Eli! Megszálta az ördög! levette szeméről a fedőt és megpillantotta a papot aki nagyon öreg volt és abban a pillanatban meg is hallt. Egyedül maradt a világon. Mérges lett széttépte a ruháit,összekarmolta az arcát magyarán mondva megháborodott! Az emberek őt őrültnek tekintették s mivel veszélyesnek hitték ugy döntöttek ki kell őt végezni!Elektrát mártír halálra ítélték! De előtte elátkozta a jelen levőket!Megmondta nekik hogy vissza jön még és akkor elhozza a világnak a végét !Az emberek nem hittek neki és kivégezték!Eli halála nem fejeződött teljesen be eltemették de az emberek mégis úgy érzik hogy mindig mindenütt jelen van!És apróbb jeleit  be is mutatja hogy ő bizony létezik és vár hogy el jöjjön az ő ideje!

A Tükör

Volt egyszer 4 lány akik nagyon jó barátnők voltak. Amy, Susan, Hayley és Britney minden hova együtt mentek és mindent együtt csináltak. Hallottak ők is a tükör legendájáról.
Természetesen nem hitték el hiszen mindenki beszélt mindenféle hülyeségről! Főleg a pasik szerettek előszeretettel ijesztgetni mindenkit.
Egyik nap megbeszélte a 4 barátnő,hogy nézzenek utána ennek a tükör legendának és ijesszék jól meg a pasikat amiért folyton szórakoznak velük! Össze is gyűltek egy péntek délutánon Hayley-nél. A neten találtak is jó hosszú sztorikat a tükörről, az eredetéről, átkáról és minden egyébről. Britney elkezdte hangosan olvasni a történetet.
Minden az 1700-as években kezdődött mikor is élt egy boszorkány aki megátkozott egy szerelmespárt mert nem lehetett övé a szerelme és bezárta őket a tükörbe.
Minden boldog embert elakart átkozni,de nem sikerült mert minden erejét arra használta fel, hogy a 2 szerelmest a tükörbe zárja örökre! Ekkor minden ereje elszállt és hírtelen semmivé foszlott szét. Azt beszélik, hogy még mindig lehet hallani a boszorkány nevetését és a  szerelmes pár segélykérő kiáltását.
Ez ostobaság !!! - kiáltott fel Amy! Az egész egy nagy marhaság én nem hiszek az ilyenekben mondta kicsit mérgesen félbeszakítva Britney-t az olvasásban.
Nyugi- nyugtatta barátnőjét Susan. Nem kell ilyen hülyeségeken felkapni a vizet!
Majd egymásra néztek. Egyikük sem értette Amy viselkedését.
Britney folytatta az olvasást. Mindez a nagy Dead Castle-ben történt, ami nem volt olyan messze tőlük csak olyan 500 m-re kb.
Na akkor indulás csajok! - szólt Hayley. Ugye te most viccelsz? Szólt félénk hangon Amy.
Jaj ugyan már nem kell félni még csak 4 óra van és 7-kor kezd sötétedni,van még addig 3 óránk, mondta Britney. De miért félsz ennyire? - kérdezte Susan legjobb barátnőjét, Amy-t
Én csak? kezdte a mondatát,de nem tudta befejezni mert megszólalt a mobilja.
Haló- szólt bele halkan. Az anyukája hívta, hogy ma fontos vacsoravendégeket várnak és, hogy menjen haza segíteni. Ennél a mondatnál fellélegzett kicsit. Sajnálom csajok,de mennem kell fontos vacsoravendégeket várunk és segítenem kell. Majd holnap találkozunk. Azzal haza ment. A többiek csak néztek és még mindig nem értették különös viselkedését. Lehet,hogy tud vagy sejt valamit amit ők nem? Fogalmuk sem volt róla. Hát akkor mit csináljunk ??-kérdezte Susan. Elmenjünk a kastélyba vagy ne?
 Már szerintem ne menjünk- mondta Hayley- majd holnap. Azzal hazaindultak. És a pasikkal mi legyen? kérdezte Britney.
Hát én arra gondoltam- kezdte a mondatát Hayley - hogy mondani kéne ezt nekik és elhitetni velük,hogy igaz. De , hogy? kérdezte Susan . Hiszen ők sosem hisznek el semmit, meg annyiszor ijesztgettek már,hogy gondolhatják ,hogy egyszer csak visszaadjuk.
Ez igaz- mondta Hayley- éppen ezért kell bizonyítékot szereznünk. Úgyhogy holnap elmegyünk a kastélyba szétnézünk és ha tényleg ott van a tükör akkor lefényképezzük és megmutatjuk a fiúknak. Ha ezután sem hiszik el akkor mondjuk nekik,hogy menjenek el a Castle-ba és nézzék meg a saját szemükkel és mi pedig ott leszünk és jól rájuk hozzuk a frászt!
Mondta nevetve Hayley. Oké akkor legyen így mondta Susan. Majd holnap összeszedjük Amy-t és vele is megbeszélünk mindent. Azzal a barátnők elbúcsúztak és hazamentek.
Másnap meg is beszéltek mindent. De Amy még mindig tiltakozott, de később nagy nehezen belement.
El is indultak a kastély felé. A szél nagyon hevesen süvíteni kezdett ahogy közeledtek a Dead Castle-hoz. Ezen nagyon meglepődtek mivel ,hogy május volt és közeledett a nyár. Amy egyre jobban kezdett félni és remegni,de érdekes módon nem a hideg széltől hanem a félelemtől.
Csajok inkább forduljunk vissza!- Szólt Amy. Jaj ugyan már ne légy ilyen gyáva semmi baj sem lesz -nyugtatgatták barátnői. Majd el is érték a kastélyt. Hatalmas nagy korom fekete épület volt aminek a teteje az eget verte,és az ajtó pedig kemény vasból volt.
Hayley lassan kinyitotta az ajtót. Minden csupa por volt és alig volt 1-2 dolog a teremben. Nagyon sötét volt , a fény alig tudott beszűrődni az ablakokon. Na jó lányok semmi érdekes nincs itt akár mehetünk is- mondta gyorsan Amy. De a többiek nem tágítottak. Jaj ugyan már még semmit sem láttunk- mondta Britney. -Még fel sem mentünk az emeletre, biztos sok látni való van ott is. Hát jó ti menjetek- mondta Amy dühösen és kiment a kastélyból. Barátnői nem értették a viselkedését. Végül felmentek az emeletre is szétnézni. Nagyon hosszú folyosó volt és minden oldalon volt 1-1 ajtó. Összesen 20 szoba volt és végül pont szemben velük megpillantottak egy szobát ami igencsak eltért a többitől mivel,hogy fekete színű volt a többi meg piros. Ezt nagyon furának tartották.- Na jó mivel, hogy ez a szoba igencsak eltér a többitől ezért gondolom ez volt a gonosz boszorkány szobája és minden bizonnyal a tükör is ott lesz mondta- Susan.- Akkor ne habozzunk tovább,menjünk be bíztatta barátnőit-  Hayley. --Nahát,hogy Amy milyen nagy izgalomból marad ki a gyávasága miatt- mondta Britney. Azzal kinyitotta az ajtót. Ahogy beléptek a szobába azonnal becsapódott utánuk hírtelen az ajtó. Nagyon megijedtek és felsikítottak. Ekkor hírtelen megpillantották maguk előtt a tükröt. Már nagyon féltek, de Britney kis bátorságot vett magán és elindult a tükör felé,barátnői pedig félő tekintettel és könnyes szemmel figyelték. .Gyere vissza!!!- kiáltott ijedt és remegő hangon Susan,de már elkésett mert hírtelen megszólalt egy hang.- Gyere ide és szabadíts ki minket!!!
A hangok a tükörből jöttek. Tehát igaz, tényleg igaz a történet a tükörről, a boszorkányról és, hogy bezárt egy szerelmes párt mondta sírva Hayley . És ahogy kimondta abban a pillanatban Britney-t berántották a tükörbe. A lányok egyszerre felsikítottak és menekülni próbáltak. De ismét megszólalt a hang a tükörből : -TI SEM MENEKÜLTÖK !!! Azzal a szerelmes pár kijött a tükörből. Testük oszladozó és büdös volt, a fejük tiszta ijesztő szét marcangolt és a kezeik is tiszta aszalt volt és kilátszott a csontjuk. Hírtelen odadobták eléjük barátnőjük holt testét tiszta véresen szétmarcangolva. A lányok egyre jobban féltek és az életükért könyörögtek. De a pár hajthatatlan volt és ők is Britney sorsára jutottak.
Eközben Amy kint állt a kastélytól pár méterre. Mikor meghallotta barátnői sikítását és utána a gonosz kacajokat sikítva elrohant szólni valakinek. Ahogy rohant épp beleütközött a pasikba. Csak néztek rá és kérdezték, hogy mi baja mitől sír és reszket. A lány félő és síró hangon mindent elmondott röviden. -Persze jó vicc mondta- Peter. - Jól tudsz szinészkedni de  minket nem csapsz be- mondta Jason  - Hagyjátok már abba !!!- kiáltott felháborodva Matt. ---Hát nem látjátok, hogy meg van szegény rémülve?! Tuti, hogy nem csak kamuzik. Valami biztos történhetett .- Akkor nézzük meg!- mondta Jason és elindultak a kastély felé. Ők is beléptek és elindultak az emelet felé. Természetesen az ő útjuk az emeletre vezetett és rögtön szemet szúrt nekik a fekete szoba. Peter odalépett és hírtelen kinyitotta az ajtót és akkor meglátták a lányok holt testét. Egyiket felakasztva a szekrényre,másikat a plafonra szegezve és harmadikat pedig az ablaknál heverve és még mind 2 szeme is ki volt szúrva. Nagyon megijedtek és hírtelen eljött a pár és velük is végezni akart. Amy-nek sikerült nagy nehezen megszöknie de a pasik is a barátnői sorsára jutottak. Amy teljesen kikészült idegileg és csak sírt és sírt.
Mindent elmesélt a rendőrségnek de nem hittek a lány szavának, azt hitték,hogy teljesen becsavarodott. De azért körülnéztek a kastélyban és megtalálták a holt testeket és már hittek a lánynak. A kastélyt körülkerítették és mindenkinek megtiltották, hogy megközelítsék.
Amy-ék el is költöztek onnan egy másik városba,hogy új életet kezdjenek.
Már mind ennek 2 éve- mondta szomorúan, könnyes szemekkel Amy. -És azóta is kísértenek azok a szörnyű hangok,sikítások és nevetések. Már néha úgy érzem,hogy nem bírom tovább és attól félek,hogy egy nap majd én is az ő sorsukra jutok mondta még mindig félve és remegve a psichológusnak.
-Arra is fogsz jutni mondta gonosz kacajjal a pszichológus . De kiderült,hogy mind ezt Amy csak beképzelte magának.(mármint azt hogy a pszicholoógus gonoszkodik)  Mikor hazaindult egész úton gondolkodott és folyton azt kérdezet magától,hogy miért történt ez vele? És, hogy ő hogy -hogy túlélte? Semmit sem értett az egészből. És ha már túlélte akkor mért kísértik még mindig azok a szörnyű hangok,sikolyok,nevetések és miért képzelődik állandóan? Ha már mind ennek 2 éve és ráadásul el is költöztek más városba jó messzire onnan és még psichológushoz is jár annyira kikészült szegény! Csak bolyongott egyedül az utcán és ezeken gondolkodott mindig.
Már azóta rengeteg idő eltelt. Már felnőtt nő lett és még mindig él és már el is felejtette majdnem teljesen az esetet és mindet úgy fogja fel,hogy a sorsnak még vannak tervei vele és,hogy oka van annak,hogy nem halt meg.
Na de vajon mi lehet az oka?
Ezt senki sem tudja és már soha nem is fogjuk megtudni.
Lehet,hogy csak puszta szerencse, véletlen műve,hogy még most is boldogan él férjével és 3 szép lányával akiket a barátnőiről nevezett el.
De még most a 21. században is azt mondják,hogy akik arra járnak hallják a sikolyokat és a szörnyű kárörvendő horrorisztikus nevetéseket...


Zeneiskola (saját :D)
 
Volt egyszer egy fekete hosszú hajú kislány aki zongorára járt egy kisvárosi zeneiskolában.
Egyszer gyakorolt óra előtt mert a zongorázás sosem ment jól neki nem is szerette a hangszereket.
Leült a zongorához az ablak mellé. Nem zongorázott hanem a játszadozó gyerekeket nézte az abla
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.